Schoonheidssalon Almelo

Schoonheidssalon Almelo

Schoonheidssalon

Weer verliefd op jezelf! In onze serene schoonheidssalon kun je bijkomen en ontspannen. Laat je verwennen met een van onze  exclusieve gezichtsbehandelingen waarbij wij jou helpen weer een diepe connectie met jezelf te hervinden. Kies jij voor een massage of fijne gezichtsbehandeling? MyStyle heeft het allemaal.

Alle behandelingen bestaan uit unieke massagetechnieken die doeltreffend zijn voor je huid en je geest. Ik, de mens als geheel: het één kan niet zonder het ander. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is het van belang dat ik weet wáár jij staat in het leven, zodat we duidelijk in kaart hebben wat je behoeftes zijn en wat je op dit moment nodig hebt. Op deze manier kom je niet alleen mooi maar ook weer ontspannen uit de behandeling. Kom het zelf eens ervaren bij MyStyle beauty in het centrum van Almelo. De schoonheidssalon Almelo

schoonheidssalon almelo

Behandelingen

Facials

Als huidspecialisten begrijpen we dat de huid van elke persoon uniek is en gepersonaliseerde zorg nodig heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan huidbehandelingen en -diensten die zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. 

Twijfels over welke behandeling het beste bij je past? Boek dan de gratis huidanalyse.

Schoonheidssalon almelo

Schoonheidssalon Almelo

Lash & Brow bar

Vind jij het ook zo lastig om je wimpers en wenkbrauwen in een mooie shape te krijgen? Laat het dan aan een specialist over. Bij de lash & brow bar van MyStyle ben je aan het goede adres. Na de behandeling ga je met mooie wimpers en de perfecte wenkbrauwen naar huis. Boek nu snel je afspraak!

Massage

Boek een momentje voor jezelf met een heerlijke massage. Stap UIT je hoofd en IN je lijf en kom weer in verbinding met jezelf. Wij bieden verschillende massages aan, er zit dus altijd iets tussen wat bij je past. 

Benieuwd welke er zijn, of direct een massage boeken? 

Schoonheidssalon Almelo

Bindweefsel workout met buccal

Bindweefselbehandeling is een natuurlijke actieve anti aging behandeling waarbij wij werken aan een stralende jeugdige huid. Met het ouder worden neemt de natuurlijke veerkracht en hydratatie van het bindweefsel af. Dit verlies aan kwaliteit in het bindweefsel kan leiden tot verklevingen – gebieden waar het bindweefsel minder goed bindt.

Boek direct een afspraak

Cadeautje?

Met de Mystyle beauty cadeaukaart geef je iemand anders een moment voor zichzelf. Een fijne massage, of een gezichtsbehandeling? De keuze is aan jou.

SOCIALS
Parkeren

Parkeren kan voor de deur!
Is daar geen plek?  Winkelsteeg 2A parking is om de hoek!

Telefoon

06 388 740 80

Adres

Molenstraat 5
7607AL Almelo