Lesstijlen

Bij MyStyle vinden wij persoonlijke aandacht tijdens onze yoga lessen erg belangrijk, daarom geven wij Small Group yogalessen. Tijdens onze lessen is er ruimte voor persoonlijke aandacht en letten wij actief op je houding en ademhaling. Na de les is er ruimte in onze lounge om even onder het genot van een kop thee bij te komen en een praatje te maken. Nieuwsgierig naar de verschillende lesstijlen bij MYSTYLE? Lees dan snel verder.

RELAX FLOW YOGA**

De Relax Flow Yoga is een  ontspannende vorm van yoga geschikt voor alle leeftijden en niveaus. De houdingen volgn elkaar in flow op, gesynchroniseerd met de ademhaling. Ervaar een mix van kracht, ontspanning en rust, met de nadruk op het loslaten van lichamelijke spanning tijdens deze les.

Maandagavond 19:30
Vrijdagochtend 09:45

YIN YOGA*

Ervaar innerlijke rust met onze ontspannende yin yogales. Zoek je naar meer rust in je dagelijkse leven? Ontdek dan onze langzame vorm van yoga, met kalmerende poses die tot wel vijf minuten worden vastgehouden. Door deze langdurige stretches wordt het bindweefsel voorzichtig gerekt en gehydrateerd, waardoor de gewrichten soepel blijven. 

Dinsdagavond 19:30
Woensdagochtend 09:00
Donderdagavond 19:30

ASHTANGA VINYASA***

Vinyasa yoga heeft raakvlakken met Hatha Yoga en kenmerkt zich door de verschillende vloeiende yogaoefeningen die elkaar opvolgen. Het is een fijne les waarbij je bewegingen en ademhaling steeds samenwerken voor kracht en lenigheid. Als je meer uitdaging zoekt in yoga, is deze les perfect voor jou!

Elke woensdagavond om 19:45

YOGA NIDRA*

In een tijd waarin rust en heling zo welkom is, is het weinig verrassend dat deze yogavorm blijft winnen aan populariteit. Nidra, de ‘yoga slaap’, doet ons opladen, boost onze creativiteit en helpt ons vrij te maken van stress op een dieper bewustzijnsniveau. Dus kom lekker liggen op je matje en ervaar wat yoga nidra voor jou kan betekenen

De les wordt 1 keer per maand op de vrijdagavond gegeven om 19:30.

MEDITATIE*

Ben je opzoek naar een moment van rust en ontspanning in hartje Almelo?Meditatie is een methode waarme je orde schept in de chaos in je hoofd. Het vermindert stress en bevordert positiviteit en geluk. Laat onze ervaren docenten je begeleiden tijdens een zitmeditatie voor ultieme ontspanning.

Deze les wordt 1 keer per maand gegeven op de dinsdagochtend om 09:15

KIDS YOGA*

Op aanvraag geven wij bij MyStyle kinderyoga. Dit is een geweldige manier voor kinderen om op een speelse en ontspannen manier in contact te komen met hun lichaam en geest.

Op aanvraag geven wij deze les op de woensdagmiddag bij een minimale deelname van 6 kinderen. Interesse? Laat het weten via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

RESTORATIVE*

Restorative Yoga betekent letterlijk ‘herstellende yoga’. Het doel van Restorative Yoga is diepe ontspanning van lichaam en geest. Je keert naar binnen en zoekt de rust op die zich binnenin je bevindt. Een mooie oefening in mindfulness. Heb je veel last van stress, zoek je ondersteuning bij chronische klachten of ben je geblesseerd? Dan is Restorative Yoga een uitermate geschikte yogavorm.

De les wordt 1 keer per maand op de vrijdagavond gegeven om 19:30

De * achter de lessen geeft de moeilijkheidsgraad weer. Waarbij * makkelijk is en *** moeilijk.

Boek je yogales

3 lessen voor slechts 30,-

Wil je graag kennismaken met de mindfull wereld van yoga in het historisch centrum van Almelo? Boek dan vrijblijvend drie proeflessen en ervaar wat yoga voor jou kan betekenen.

SOCIALS
Parkeren

Parkeren kan voor de deur!
Is daar geen plek?  Winkelsteeg 2A parking is om de hoek!

Telefoon

06 388 740 80

Adres

Molenstraat 5
7607AL Almelo