Over Amanda

Wie ben ik en waarom ben ik hier? Het zijn de grote levensvragen waar ik als klein meisje al door geboeid was. Ik kon mijn pad maar niet vinden in deze wereld vol met mogelijkheden. Waar een ander precies wist wat hij of zij wilde worden, bleef er een groot vraagteken voor mij. Ik ben van mening dat we op een veel te jonge leeftijd al een keus moeten maken over hoe we ons leven willen inrichten. Ik bedoel, waarom gaan we niet eerst de wereld in om alle mogelijkheden te bekijken? Toen het moment daar was en ik toch echt moest kiezen welke richting ik op wilde, ben ik naar de hotelschool gegaan. Het was een prachtige ervaring waar ik veel heb mogen leren over hospitality, voeding, bedrijfsvoering, enzovoort. Echter realiseerde ik me al snel dat deze keuze niet voor altijd passend was voor mij.

Naast mijn baan ben ik op zoek gegaan naar wat ik echt wilde, door vooral goede vragen aan mezelf te stellen. Waar word ik gelukkig van? Als er eindeloze mogelijkheden zijn, wat zou ik dan willen doen? Waar zie ik mezelf over 5 jaar? Het werd al snel duidelijk dat ik niet voor een baas wilde werken, want in de maat lopen past niet bij mij en ik wil iets met en voor mensen doen. Schoonheid vind ik belangrijk, maar ik ben me ervan bewust dat dit vooral van binnenuit komt. Na alle vragen en mogelijkheden te hebben onderzocht, heb ik ervoor gekozen om een particuliere opleiding voor schoonheidsspecialisten te volgen, en dat bleek een schot in de roos. Hier begon mijn reis en voorbereiding naar mijn eigen bedrijf.

Tijdens mijn opleiding was er behoorlijk veel afleiding; mijn moeder werd ziek en ik deed verschillende pogingen om haar niet te verliezen. Maar helaas heb ik hier een harde les geleerd; je kunt iemand niet redden, als ze zelf niet gered willen worden.

Dat was een bittere pil die ik uiteindelijk heb moeten accepteren. Maar ik heb hier wel iets moois uit kunnen halen en dat is dat ik door de ziekte van mijn moeder in aanraking ben gekomen met yoga.  Ik zocht wanhopig naar iets dat mij kon helpen ontspannen, iets dat me uit mijn hoofd kon halen. Toen kwam mijn eerste yogales en het enige wat ik kon zeggen was: “Wauw… Dit moet de hele wereld weten.” Het duurde niet lang voordat mijn boekenkast gevuld was met mindfulness en yoga boeken zoals “Een Nieuwe Aarde”, “Think and Grow Rich” van Napoleon Hill en alle boeken van Michael Pilarczyk. Ik begon aan mijn eerste yoga opleiding als Ashtanga Vinyasa docent. Opnieuw een reis vol uitdagingen waarbij ik mezelf beter heb leren kennen.

Uiteindelijk zette ik kleine stapjes richting mijn doel en werd mijn zielsmissie steeds duidelijker. Het pad ontvouwde zich, want ik luisterde naar mijn verlangen. In 2021 ontstond My Style Beauty & Yoga, een plek waar iedereen welkom is en mag zijn wie ze zijn. In het boek dat ik aan het schrijven ben, vertel ik meer over ups en downs & mindset en depressie. Met mijn verhaal hoop ik jou te kunnen inspireren om je leven ten volle te leven!

Lieve groetjes,

Amanda

Contact

10 + 6 =

AANBOD

COACHING

Coming soon

YOGA & BEAUTY

EVENTS & RETREATS

SOCIALS
Parkeren

Parkeren kan voor de deur!
Is daar geen plek?  Winkelsteeg 2A parking is om de hoek!

Telefoon

06 388 740 80

Adres

Molenstraat 5
7607AL Almelo