Events & Retreats

Heb jij zin in ontspanning en tijd voor jezelf? Reflecteren op afgelopen periode vanaf een prachtige & rustgevende locatie? Groot gelijk, vinden wij! Onze retraite pagina is ontstaan vanuit onze missie om jou als bezoeker een overzicht te geven van unieke & ontspannen retraites/retreats bij ons in de studio en op andere locaties. Zo zorgen wij dat jij niet overspannen raakt van je online zoektocht en dat je alles op één plek kan vinden. 

MyStyle werkt samen met een team van specialisten en wij adviseren allen retraites  die wij persoonlijk kennen en zelf beoordeeld hebben. Retraites waar wij zelf 100% achter staan.

Boek dus vol overgave een heerlijke yoga retraite in Almelo, een stilte retraite in de achterhoek, of een plantmedicijn retraite op een wisselende locatie in Nederland.

 We wensen je veel plezier!

09

Juni

Open huis zondag 9 juni 13:00

MyStyle Beauty & Yoga, Almelo

 

Zoals wellicht al velen van jullie weten is My Style niet alleen een schoonheidssalon en yogastudio, het is een plek waar wij op een holistische manier werken een het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid. Samen met mijn partner Joran Melenhorst doen wij hier nog een schepje bij bovenop en gaan wij met regelmaat mooie reizen geven op basis van ademwerk, lichaamsgerichtwerk, traumatherapie en ook de cacao bliss reis (plantmedicijn) is vanaf nu bij ons te boeken. Wij merken dat er veel vragen en onzekerheden zijn als we het hebben over plantmedicijn en lichaamswerk, tijdens ons openhuis kan je vrijblijvend binnen lopen om al je vragen  aan ons te stellen

19

juli

TRB – Trauma releas breathwork

MyStyle Beauty & Yoga, Almelo | 19:00- 22:00 

Enough is enough, Hoe zou jij je meest kostbare tijd willen doorbrengen? Merk jij dat het verleden je inde weg staat om echt gelukkig te zijn? Nu is de beste tijd om hier eens open er eerlijk naar te kijken. Wist je dat er meer therapiesoorten zijn dan bij de psycholoog op de bank te gaan zitten? Wist je dat antidepressiva misschien wel helemaal niet de oplossing is? . Ben jij klaar voor een reis door de diepste langen van jouw ziel?  Zie je graag!

SOCIALS

09

juni

OPEN HUIS

MyStyle Beauty & Yoga, Almelo

Zoals wellicht al velen van jullie weten, is My Style niet alleen een schoonheidssalon en yogastudio. Het is een plek waar wij op een holistische manier werken aan het verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid. Samen met mijn partner, Joran Melenhorst, doen wij hier nog een schepje bij bovenop! Wij gaan met regelmaat mooie sessies geven op basis van ademwerk, lichaamsgerichtwerk en traumatherapie. Ook is de Sacred CacaoBliss reis (plantmedicijn) vanaf nu bij ons te boeken! Wil je je lichaam eens uitdagen en sterker maken? Dat kan! Vanaf nu gaan we ook ijsbad sessies aanbieden. Indoor! Dit alles kan in groepsvorm of individueel. Nu kunnen wij ons heel goed voorstellen dat dingen als IJsbad, CacaoBliss, plantmedicijn, traumatherapie etc, best wat vragen oproept.. Tijdens ons open huis kan je geheel vrijblijvend, onder het genot van een drankje, al je vragen aan ons te stellen!

 

Parkeren

Parkeren kan voor de deur!
Is daar geen plek?  Winkelsteeg 2A parking is om de hoek!

Telefoon

06 38874080

Adres

Molenstraat 5
7607AL Almelo