Events & Retreats

Heb jij zin in ontspanning en tijd voor jezelf? Reflecteren op afgelopen periode vanaf een prachtige & rustgevende locatie? Groot gelijk, vinden wij! Onze retraite pagina is ontstaan vanuit onze missie om jou als bezoeker een overzicht te geven van unieke & ontspannen retraites/retreats bij ons in de studio en op andere locaties. Zo zorgen wij dat jij niet overspannen raakt van je online zoektocht en dat je alles op één plek kan vinden. 

MyStyle werkt samen met een team van specialisten en wij adviseren allen retraites  die wij persoonlijk kennen en zelf beoordeeld hebben. Retraites waar wij zelf 100% achter staan.

Boek dus vol overgave een heerlijke yoga retraite in Almelo, een stilte retraite in de achterhoek, of een plantmedicijn retraite op een wisselende locatie in Nederland.

 We wensen je veel plezier!

26

Januari

Ademcirkel

MyStyle Beauty & Yoga, Almelo

Benieuwd naar de magie en de helende kracht van ademwerk? Marieke nodigt je uit om tijdens deze ademcirkel weer te verbinden met eigen adem en lichaam. Jouw adem is jouw ingang om weer meer te gaan voelen. Om in contact te komen met jouw hele zijn, ook de delen waar niet altijd ruimte voor was.  Meer informatie over ademwerk lees je via het kopje tickets. 

24

februari

Yoga en soundhealing

Golden tree, Enschede | 13:00- 17:00 

Wil jij het nieuwe jaar ontspannen beginnen? Mark en Catia verzorgen van 13.00 tot 17.00 een middag Yoga, ademen, Soundhealing, muziek en verbinden. Dit doen ze in de Golden Tree in Enschede, een prachtige locatie waar je tot rust kan komen en je zelfhelende vermogen kan ondersteunen. Zie je graag!

SOCIALS
Parkeren

Parkeren kan voor de deur!
Is daar geen plek?  Winkelsteeg 2A parking is om de hoek!

Telefoon

06 38874080

Adres

Molenstraat 5
7607AL Almelo