Teachers

AMANDA

Dag lieve lezer,

Mijn naam is Amanda Mensink. Ik ben de founder van MyStyle Beauty & Yoga, en moeder van een fantastische zoon.

Inmiddels ben ik al ruim 7 jaar Ashtanga Vinyasa-yogadocent en nu ook al een klein jaar Yin Yoga-docent.

Mijn yogareis begon toen ik 21 was. Zo onrustig en roekeloos als ik was, zocht ik naar handvatten in het leven. Toen kwam yoga op mijn pad, en het was een schot in de roos. Mijn favoriete lessen om te geven zijn de Vinyasa en de Yin Yang (deze noem ik Relax Flow) lessen. Tijdens deze lessen zorgen we voor een mooie balans tussen ademhalen en bewegen, waardoor je geest geen tijd heeft om na te denken en je in een flow terechtkomt. Deze flow noem ik meditatie in beweging. Echt heerlijk!

Heb je last van onrust of is je geest te actief? Dan nodig ik je graag uit om een les van mij te komen volgen, zodat je kunt ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.

Lieve groetjes,

Amanda

LAURA

 

 

Lieve jij,

Graag wil ik mijzelf voorstellen. Mijn naam is Laura, en ik geef sinds de eerste dag dat My Style Yoga haar deuren heeft geopend les in deze fijne studio.

Gedurende bijna 30 jaar yoga ben ik me bewust geworden van het feit dat hoe meer ik ontspan, hoe gemakkelijker het is om een diepe staat van welzijn, zowel fysiek als emotioneel en mentaal, te bereiken, evenals harmonie.

Daarom hou ik ervan om yin- en restorative yogalessen aan te bieden, waarbij je geest tot rust komt door diepe staten van ontspanning. Deze reis brengt je naar een plek van zelfliefde en zorg, zowel voor jezelf als voor anderen.

RICK

Mijn naam is Rik Wolting en ik ben woonachtig in Almelo. Ik woon hier met mijn vrouw en 3 kinderen (Evi 9, Noah 7 en Xavi 5).

In het dagelijks leven werk ik als docent lichamelijke opvoeding op het ROC van Twente in Enschede. Ik geef voor het 3e jaar les bij de opleiding Veiligheid & Vakmanschap. Dit is een vooropleiding voor defensie.

Van 2005 t/m 2020 ben ik militair sportinstructeur geweest bij de Koninklijke Landmacht. Een fantastische tijd waarin ik veel van de wereld heb gezien, mezelf middels meerdere cursussen en opleidingen heb kunnen ontwikkelen en op verschillende kazernes in Nederland militairen fysiek en mentaal mocht opleiden en trainen. Ook ben ik in die periode op uitzending geweest. Van maart t/m augustus 2010 zat ik met coalitiepartners op een base in de provincie Uruzgan in Afghanistan.  Een indrukwekkende periode in een bijzonder gebied.

Aan het einde van mijn periode bij defensie kreeg ik de kans om de VTT (Vinyasa Teacher Training) te volgen. 

Sinds ruim 2 jaar geef ik nu les in de prachtige yogastudio van My Style Beauty en Yoga. De yogastijl waarin ik lesgeef is vinyasa.

Deze vorm is een van de meest voorkomende yogastijlen. Het is een vloeiende en  dynamische vorm van yoga waarbij je veel beweegt van de ene naar de andere houding. Hierbij is het idee om de beweging samen te laten gaan met de ademhaling. Zo worden de verschillende houdingen (asana’s) afgewisseld op het ritme van de ademhaling.

De houdingen hebben tot doel te rekken en te strekken om zo het uithoudingsvermogen, balans, lenigheid en vitaliteit in lichaam en geest te krijgen.

Het is een dynamische en actieve vorm van yoga.

Oja, iedereen kan yoga! Het gaat er namelijk niet om dat je je voet in je nek kunt leggen maar dat je bewust beweegt en ademt!

Ik hoop jullie te begroeten in de studio.

Namaste,

Rik

BERRYL

3 lessen voor slechts 30,-

Wil je graag kennismaken met de mindfull wereld van yoga in het historisch centrum van Almelo? Boek dan vrijblijvend drie proeflessen en ervaar wat yoga voor jou kan betekenen.

SOCIALS
Parkeren

Parkeren kan voor de deur!
Is daar geen plek?  Winkelsteeg 2A parking is om de hoek!

Telefoon

06 388 740 80

Adres

Molenstraat 5
7607AL Almelo