Massage almelo

Massage

Een ontspanningsmassage heeft als doel dat het ontspannend is, gewoon puur genieten. Naast dat een ontspanningsmassage een ontspannen gevoel geeft, brengt het ook lichaam en geest in balans. Laad jezelf op met een ontspanningsmassage en zorg dat de stress van je afglijdt.

Bij Mystyle Beauty & Yoga kun je terecht voor heerlijke ontspannende massages. Boek ze samen met een fijne gezichtsbehandeling om helemaal ontspannen en uitgerust de deur uit te lopen! Zien we je snel?

Massage almelo

HOTSTONE MASSAGE

De hot stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst.

Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

 

€65

60 minuten

RUG, NEK & SCHOUDERS

Weinig tijd maar wil je toch even de lasten van je schouders af laten masseren? Boek dan een rug, nek, schouder massage.

€30

60 minuten

ONTSPANNINGS MASSAGE

Een ontspanningsmassage heeft als doel dat het ontspannend is, gewoon puur genieten.

Naast dat een ontspanningsmassage een ontspannen gevoel geeft brengt het ook lichaam en geest in balans. Laad jezelf op met een ontspanningsmassage en zorg dat de stress van je afglijd. Een massage kan een positief effect hebben bij gezondheidsklachten zoals:

– (chronische) pijn
– stijve en pijnlijke spieren
– nek- en schouderklachten
– hoofdpijn en migraine

  €60

  60 minuten

  Cadeautje?

  Met de Mystyle beauty cadeaukaart geef je iemand anders een moment voor zichzelf. Een fijne massage, of een gezichtsbehandeling? De keuze is aan jou.

  SOCIALS
  Parkeren

  Parkeren kan voor de deur!
  Is daar geen plek?  Winkelsteeg 2A parking is om de hoek!

  Telefoon

  06 388 740 80

  Adres

  Molenstraat 5
  7607AL Almelo