Welkom by

My Style

My Style Beauty & Yoga, de droomwinkel van iedere yogi!  Van matjes, tot blokken, kleding, riemen, wierrook, dromenvangers, meditatiekrukjes en nog zoveel meer. Kortom, alle benodigdheden voor een yoga en mindfulness lifestyle. Alles wat je in de winkel kan kopen is ook te bestellen in de webshop. Tevens bieden wij small group yogalessen en personal yogatraining; kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de pijlpunten!

Founder

Amanda Mensink

Beautiful you. De schoonheid van de mens heeft mij altijd geïnspireerd. Helaas merk ik om me heen dat veel mensen onzeker zijn over hun uiterlijk, daar wil ik ze graag bij helpen. Door mijn unieke behandelingen waarin ik schoonheid en huidverbetering samenvoeg behaal ik bijzondere resultaten. Mijn cliënten komen niet alleen mooi maar ook weer ontspannen uit de behandeling.

Onze

Diensten

Wat houd ons bezig? Onze diensten in vogelvlucht!

YOGA

Persoonlijke aandacht tijdens onze yoga lessen vinden wij erg belangrijk, Daarom geven wij Small Group yogalessen. Tijdens onze lessen is er ruimte voor persoonlijke aandacht en letten wij actief op je houding en ademhaling. na de les is er ruimte in onze lounge om even onder het genot van een kop thee bij te komen en een praatje te maken.

HUIDSPECIALISTE

Als schoonheids- en huidspecialiste heb ik een passie voor de huid. Ik werk met het geweldige merk Comfort Zone. Dit merk helpt mij met het behalen van mooie huidresultaten. Het product heeft alles waar een schoonheidsspecialiste van droomt. Het zit bomvol met werkstoffen waardoor de resultaten die ik behaal met mensen met een huid probleem heel mooi zijn.

COMFORT ZONE

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is Comfort Zone zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Onze producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen

LOVE GENERATIONS

Dit yoga merk mag natuurlijk niet vergeten worden in een yoga winkel. De producten van Love Generations zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een hippe uitstraling. Wil je jouw yoga persoonlijk maken? Dat kan met het ruime aanbod in kleuren en kwaliteit.

COACHING

Ibiza style, uniek en bijzonder! Met de producten van Aqua Licious maak je jouw yoga persoonlijk. Door de hoogwaardige kwaliteit en oog op hergebruik en milieu mag dit merk niet ontbreken in onze yoga winkel. Neem een kijkje in onze winkel of webshop en laat je verrassen!

Online

Webshop

Alles wat je in onze winkel koopt kun je ook online bestellen; van matjes, tot blokken, kleding, riemen, wierrook, dromenvangers, meditatiekrukjes en nog zoveel meer.

Onze

Yoga les prijzen

de vriendelijkste prijzen

Yoga les

losse les . . . . . . . 20.00
3 proeflessen . . . . . . . 30.00
10 rittenkaart -4 mnd . . . . . . . 135.00
personal training . . . . . . . 60.00

Yoga lidmaatschap

1x per week . . . . . . . 50.00
2x per week . . . . . . . 80.00
onbeperkt . . . . . . . 95.00
* prijzen zijn maandtarieven

De

Beauty Behandelingen

alle behandelingen op een rij!

Salon

Openings Tijden

Het beste maak je een afspraak!

MAANDAG

9:00

14:00

DINSDAG

9:00

17:00

WOENSDAG

9:00

21:00

DONDERDAG

9:00

17:00

VRIJDAG

9:00

17:00

ZATERDAG

11:00

16:00

ZONDAG

G E S L O T E N

Verwen Jezelf!

Boek een Afspraak

verwen jezelf en boek een afspraak!

Hoe

vind je ons

Wij zijn te vinden in het gezelligste straatje van Almelo, in het mooie Twente!

Waar

kun je parkeren

Parkeren kan voor de deur!
Is daar geen plek?  Winkelsteeg 2A parking is om de hoek!

Ons Adres

My Style Beauty & Yoga
Molenstraat 5    –   7607 AL  Almelo

samenwerken?

Neem contact op!

Vragen over van alles wat we doen? Bellen!

Bel of app ons!

06 38874080

Onze Socials